Salamander někdy neodemkne adresář pro jeho smazání

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Výhoda programu UNLOCKER (a ostatních) je v tom, že přesně a na jedno kliknutí identifikuje viníka, nemusíte zdlouhavě experimentovat se Salamanderem. To má význam pouze v případě, že za problémem je proces Salamandera (pomůže jeho ukončení) a chceme dopátrat, která konkrétní shell extension problém způsobuje.

Můj email je jan.rysavy@altap.cz, viz tlačítko email pod každým příspěvkem.
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by zarevak »

Jan Rysavy wrote:Můj email je jan.rysavy@altap.cz, viz tlačítko email pod každým příspěvkem.
Bohužel pod svými příspěvky toto tlačítko nemáte. Máte v profilu povolené: Always show my e-mail address? phpBB jinak Váš email ostatním uživatelům nezobrazuje.

:idea: Emaily na lidi okolo SS lze mimochodem získat ze stránky Kontakty na webu ALTAPu
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

zarevak wrote:
Jan Rysavy wrote:Můj email je jan.rysavy@altap.cz, viz tlačítko email pod každým příspěvkem.
Bohužel pod svými příspěvky toto tlačítko nemáte. Máte v profilu povolené: Always show my e-mail address? phpBB jinak Váš email ostatním uživatelům nezobrazuje.
Opraveno, děkuji za upozornění!
Post Reply