popisuji tenhle namet "ukecaneji" i v obecne diskuzi, zde strucne
Pruzkumnik windows umi zobrazovat vice sloupcu - pravdepodobne systemovych promennych, svazanych se souborem - nez umoznuje AS.
Konkretne se mi ted jedna o tzv. "description"
Tuto polozku vyuziva i konstrukcni 3D CAD program SolidWorks k dodatecnemu popisu souboru
Priklad :
- mam soubor, nazvany ciselnym kodem : xy-123-456-789.test
- k nemu mam slovni popis : testovaci soubor pro cokoliv, doladit...blablabla
- v manazeru souboru si pak muzu zobrazit bud sloupce jen s primarnim nazvem - ciselnym kodem pro strucny prehled, nebo i s poznamkou, popisem
=============================================================================================
nazev description velikost datum čas
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xy-123-456-789.test testovaci soubor pro cokoliv, doladit...blablabla 34 236 23.6.2016 12,40
=============================================================================================
Umi tohle editovat, zobrazovat AS ?
A pokud ne - slo by tuhle funkcionalitu doprogramovat ?
Velice by mi to pomohlo

ale predpokladam, ze by to uvitali i ostatni

--------------------
SLO BY VZNEST NAMET NA VYVOJ AS V TOMHLE SMERU - UMOZNIT ZOBRAZOVANI A VYPLNOVANI "DESCRIPTION" - DRUHEHO - POMOCNEHO - POJMENOVANI SOUBORU ?
Anebo vi nekdo kde a jak v AS zapnout, ci pripadne i menit "DESCRIPTION" ?
--------------------
narazil jsem na nejakou podobnou diskuzi na tema FTP plugin pro Description ci Status nekdy v roce 2006, ale nejak jsem si nebyl schopen ji celou zobrazit.
Diky za jakykoliv komentar

Lubomr Krejci