Nefunkčnost pluginu Check for New Versions
Nefunkčnost pluginu Check for New Versions
Přeji hezký den,
nejprve musím zmínit svoji téměř absolutní spokojenost se skvělým programem.
Shodou okolností se mi dnes (po zveřejnění nové verze) spustil zmíněný plugin a hlásí "Downloaded data are corrupted".
Zatím jsem nenainstalovat RC1, takže nevím zda to nesouvisí s novou verzí, nebo skutečně nemáte dočasně nesprávné informace o aktualizacích, či jde o skutečný problém.
nejprve musím zmínit svoji téměř absolutní spokojenost se skvělým programem.
Shodou okolností se mi dnes (po zveřejnění nové verze) spustil zmíněný plugin a hlásí "Downloaded data are corrupted".
Zatím jsem nenainstalovat RC1, takže nevím zda to nesouvisí s novou verzí, nebo skutečně nemáte dočasně nesprávné informace o aktualizacích, či jde o skutečný problém.
Re: Nefunkčnost pluginu Check for New Versions
Ještě doplním, že problém trvá i po instalaci RC1.
Možná jsou tedy skutečně jen nekorektní data.
Možná jsou tedy skutečně jen nekorektní data.
-
- ALTAP Staff
Checkversion
Potvrzuji hlasi mi to to same. V ceske verzi se to nemuze pripojit.
Ale v RC1 verzi to zrejme korektne vypise seznam zmen a hodi odkaz na newver.htm nebo jak se to jmenuje. Ale v nove verzi to nepotrebuju a navic je to zavadejici protoze pro novou verzi to nove neni
Ale v RC1 verzi to zrejme korektne vypise seznam zmen a hodi odkaz na newver.htm nebo jak se to jmenuje. Ale v nove verzi to nepotrebuju a navic je to zavadejici protoze pro novou verzi to nove neni
Checkversion
jsem pomalej je to OK. Ale v te nove verzi by to asi hlasit novinky nemelo ne ? V te ceske verzi mi to neslo proto, ze SS je vazanej na IE a ja pouzivam standartne firefox takze v konfiguraci IE nebyl nastaveny spravne pristup na internet.
-
- ALTAP Staff
Re: Checkversion
Jasne ze ne, asi jsem se tez jeste uplne neprobudil, tohle mi absolutne uniklo.konelupy wrote:Ale v te nove verzi by to asi hlasit novinky nemelo ne ?

-
- ALTAP Staff
-
- ALTAP Staff