1. při mazání mít možnost používat podobné nastavení filtrace soborů jako u kopírování a přejmenování - maska soborů podle názvu a rozšířené nastavení (datum, čas, atributy).
2. nastavení vzhledu:
možnost vypnout zobrazování ikon soborů v panelech (samozřejmě ne v řežimu pohledu "Ikony"),
možnost vypnout rolovací lišty v panelech (při běžné práci s managerem přes klávesnici je člověk v 99% nevyužiije),
možnost nastavit vlastní formát zobrazení datumu a času (např. zkrácené datum 07.12.06 a čas bez sekund 07:54),
možnost nastavení pevných sloupců, které se nebudou skrývat při změně velikosti okna (datum, čas, velikost, atributy) a měnil by se pouze rozměr pole se jménem souboru
3. zajímavá by určitě byla možnost nadefinovat pro všechny operace vlastní klávesové zkratky
4. nastavení pro přístup do menu pouze přes klávesu F10. Občas mám problém při rychlém prohledávání (Alt+....) že se mi aktivuje menu i když nechci (občas se prostě nestihnu dost rychle rozmyslet

5. možnost přepínat mezi horkými cestami také pomocí Ctrl+ čísla na numerické klávesnici
Používám Váš program pouze krátce, takže pokud některou z těchto věcí již program umí, budu rád když napíšete kde a jak ji aktivovat.
Jinak musím říct, že mne Váš program velmi příjemně překvapil rozsahem svých funkcí a uvažuji o jeho zakoupení.