Otevreni AS pres taskbar ve Windows 7

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Re: Otevreni AS pres taskbar ve Windows 7

Post by Jan Rysavy »

Aktivace hlavního okna Salamandera je letitý a nehezký kus kódu a to z důvodu chyb ve Windows Managerech v různých verzích Windows. Proto se tam uměle odkládá například refresh panelu o desítky milisekund. A právě jeden z těchto odkladů jsme před pár roky hodili do poznámky, protože nám již přišel zbytečný a v některých situacích se projevoval jako zdržení. Když jsme tento hack nyní zase povolili (pouze v situaci, kdy je okno minimalizované, takže nebude zdržovat), zřejmě to vyřešilo problém s aktivací. Uvidíme.
fraktik

Post by fraktik »

Jan Rysavy wrote:Aktivace hlavního okna Salamandera je letitý a nehezký kus kódu a to z důvodu chyb ve Windows Managerech v různých verzích Windows. Proto se tam uměle odkládá například refresh panelu o desítky milisekund...
Uz aby AS bezel nativne na linuxu! ;-)
Raptor

Post by Raptor »

Je to zvlastni, ale vcera mi to zacalo delat jednu dobu taky. Nevim co to zapricinovalo, ale v te chvili jedine co bezelo byl IE (vice oken), Outlook a hlavne AS kopiroval soubory z jineho PC pres VPN. Prislo mi, ze to nejak delalo prave to sitove kopirovani - mozna nejaky refresh na pozadi?
medwed

Post by medwed »

Jsem slíbil odpověď do úterý, zatím tato testovací verze vypadá opraveně - všechny instance přežili víkendový sleep a zbytek se otestuje během provozu. Petr
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Dobré zprávy, děkujeme.
medwed

Post by medwed »

Ahoj, v aktuální testovací verzi se mě nepodařilo nasimulovat problém s obnovením okna a považuji to za vyřízené :-). Děkuji moc za ochotu k opravě. Petr
Ether

Post by Ether »

Offtopic diskuzi jsem odtrhnul do http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=8&t=3986, můžete pokračovat tam.
Ελληνικά rulez.
Post Reply