FTP closing connection
FTP closing connection
Mám malý problém, nič vážne. Po uploadnutí niečoho (iba pokiaľ odosielam jeden súbor, pri odosielaní viacerých sa to nestáva vždy) na FTP server (stáva sa to pri všetkých severoch, nie iba pri jednom) mi ostáva zobrazená táto hláška a ostane zobrazená až dokiaľ ju ESCapeom nezruším. Je to dosť otravné.

-
- ALTAP Staff
Re: FTP closing connection
Nejsem schopen to reprodukovat, deje se to jeste u nekoho dalsiho?
Provedte prosim upload a zkuste pockat cca minutu, jen pro testovaci ucely (spojeni by se melo zavrit po prekroceni casoveho limitu samo, bez ESC), pak se prosim podivejte do logu (menu Plugins > FTP CLient > Show Logs), jestli doslo k vraceni connectiony z operace zpet do panelu, v logu panelu by pak melo byt toto:
(13:17:22): Connection was detached from panel to be used for operation...
(13:17:22): Connection was attached to panel (it was used for operation)...
V logu operace (v okne Logs je seznam logu, vyberte posledni log) by melo byt toto:
(13:17:22): Using connection from panel...
(13:17:22): Uploading file "ctrlcon.h"...
PORT 192,168,10,4,195,159
200 PORT command successful
STOR ctrlcon.h
150 Opening ASCII mode data connection for ctrlcon.h
226 Transfer complete.
(13:17:22): Connection was returned to panel...
Provedte prosim upload a zkuste pockat cca minutu, jen pro testovaci ucely (spojeni by se melo zavrit po prekroceni casoveho limitu samo, bez ESC), pak se prosim podivejte do logu (menu Plugins > FTP CLient > Show Logs), jestli doslo k vraceni connectiony z operace zpet do panelu, v logu panelu by pak melo byt toto:
(13:17:22): Connection was detached from panel to be used for operation...
(13:17:22): Connection was attached to panel (it was used for operation)...
V logu operace (v okne Logs je seznam logu, vyberte posledni log) by melo byt toto:
(13:17:22): Using connection from panel...
(13:17:22): Uploading file "ctrlcon.h"...
PORT 192,168,10,4,195,159
200 PORT command successful
STOR ctrlcon.h
150 Opening ASCII mode data connection for ctrlcon.h
226 Transfer complete.
(13:17:22): Connection was returned to panel...
OK .. Vymazal som logy a toto je záznam po uploadnutí posledného súboru:

Ono to funguje v poriadku, len ma otravuje to, že sa dialógové okno samo nezavrie, tak ako to mám nastavené.

Ono to funguje v poriadku, len ma otravuje to, že sa dialógové okno samo nezavrie, tak ako to mám nastavené.
-
- ALTAP Staff
Neprijde mi to v poradku, protoze normalne by se connectiona mela okamzite po dokonceni operace vratit do panelu (at se dialog zavre ci nikoliv). Misto toho se u Vas zavira (posila se v ni prikaz QUIT). Je to vterinu na to, co byla zahajena operace, tedy ze byste mezitim v panelu provedl reconnect a ziskal tim dalsi connectionu mi prijde nepravdepodobne. Deje se to jeste nekomu dalsimu?
Pri novej beta verzii mi to prestalo padať