FTP client neakceptace prázdného hesla

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
klima

FTP client neakceptace prázdného hesla

Post by klima »

Poslední věc, která mě nutí mít ještě i jiné programy, jak Windows Comander tak i Total Comander toto umí, jen v Servantovi to prostě nenastavím ani za boha.

když mám 200 routerů s defaultní konfigurací na skladě, k zákazníkovi to samozřejmě musí jít nezaheslované, tak je to neskutečný opruz, když chci mermomocí použít svůj zakoupený program Servant Salamander :evil:

do každého zařízení zadat heslo, po dvou restartech s nahraným novým firmwarem, zase heslo smazat, pak zapomenu, zákazníci volají, opravdu ne moc dobré

přitom netuším, proč se to nedá někde nastavit v konfiguraci, aby pustil i prázdné heslo...

musel jsem začít používat Total Comander, který ani koupený nemám, navíc mi na něm za chváíli dojde bezplatné použití, tak bych to chtěl zaimplementovat do již zakoupeného programu.

je to docela banalita, ale žere mi to čas a nervy :o
Ether

Re: FTP client neakceptace prázdného hesla

Post by Ether »

Prosím uveďte, jakou verzi Salamandera používáte. Popřípadě byste mohl i přepsat danou chybovou hlášku, pokud se nějaká objevuje, nebo připojit obrázek okna s touto chybou.
Ελληνικά rulez.
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Problem se mi podarilo reprodukovat, opravim, diky za podnet. ;-)
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Opraveno, nove FTP klient posila na server i prazdne heslo. Bude v 2.52 beta 2.
Post Reply