Narazil som na toto fórum pri hľadaní odpovede na otázku, prečo mi tak veľmi pomaly Salamander uploaduje na zdieľaný priečinok. Doteraz ma to nejako netrápilo, ale keďže som si kúpil NAS (čo sa v poslednej dobe pomerne dosť rozširuje), už mi to ľahostajné nie je. Download je v poriadku, no upload robí problémy tak, ako tu aj iní písali - v mojom prípade Salamander dosahuje cca 10 Mbps, Windows prieskumník cca 90 Mbps. Keďže je toto vlákno veľmi dlhé, nečítal som ho celé, ale len posledné príspevky - z nich som pochopil, že o probléme viete a budete ho (niekedy) riešiť.
Mimochodom, spomínali ste tu aj UAC v x64. Používam Vistu x64 od doby jej vydania a s UAC v Salamandri nemám žiaden problém - asi preto, že bežne pracujem so súbormi a priečinkami, na ktoré mám oprávnenie aj bez potvrdenia a v prípade, že potrebujem niečo v Program Files, či na záložnom disku (kde som nastavil tiež prístup len pre Administrators), tak si proste spustím Salamander ako administrátor, tu raz potvrdím UAC a som autorizovaný už na všetky ďalšie operácie. Vďaka tomu mi UAC nikdy nerobilo starosti (ako bežne ľudia nadávajú, že stále musia niečo potvrdiť). Tento postup môžem odporúčať.
Držím palce, aby ste to čo najskôr vyriešili. Salamander je jeden z dôvodov, ktoré ma držia vo Windows - neplánujete aj verziu pre Linux?

Krusader mi nejako nesadol.